THEATRO TRIORI 

VOOR EEN AVOND VOL TONEELPLEZIER

Komt dat zien! Theatro Triori durft het aan om een moderne bewerking WILDE HONING van Tjechov's oudste stuk Platonov te gaan uitvoeren! Een herkenbaar stuk over desillusies, hoop en voorbije liefde. De voorstellingen zijn op vrijdag 6 oktober 2023 in het Torenlaantheater in Zeist en op zaterdag 7 oktober 2023 in de Vuurvogel in Driebergen (aanvang 20.00 uur). Kaarten zijn hier te koop. LET OP! De voorstellingen van 29 september en 7 oktober zijn UITVERKOCHT.

 

IMG-20230911-WA0003
IMG-20230911-WA0003
Welkom bij Toneelvereniging Theatro Triori! 

IMG-20220925-WA0011
IMG-20220925-WA0011

Theatro Triori is sinds 2018 een officiële toneelvereniging met toneelspelers uit Driebergen en Doorn. Ieder jaar maken we met veel plezier een nieuw toneelstuk dat we een aantal keer opvoeren voor inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Zeist, en voor mensen van ver daarbuiten. Iedere week komen we in Driebergen bij elkaar om met veel toewijding en plezier aan ons nieuwe toneelstuk te werken. We proberen alles zelf te doen: de tekstbewerking, het decor, de kostuums, de PR en de muziek. Dat maakt van onze voorstellingen een persoonlijk kunstwerk.  

We hebben elkaar ontmoet tijdens het maken van een voorstelling van onze kinderen op de Vuurvogel in Driebergen, een basisschool voor vrije schoolonderwijs. Door deze voorstelling werden we zo enthousiast dat we besloten een officiële toneelvereniging Theatro Triori op  te richten om zo ons plezier in het bedenken, creëren en spelen van een toneelstuk voort te kunnen zetten. Met de voorstellingen die we bij Theatro Triori maken, hopen we ons  plezier in het toneelspelen ook op andere mensen over te brengen.

De toneelstukken die we spelen zijn gebaseerd op bestaande teksten van bekende en minder bekende schrijvers. We maken hier onze eigen creatie van, en laten in ieder stuk live muziek een grote rol spelen. Met onze voorstellingen hopen we door de combinatie van spel en muziek ons publiek een avond vol plezier, verwondering en ontroering aan te bieden. 

Op deze website vind je meer informatie over de voorstellingen die we gespeeld hebben, maar vooral ook over de voorstelling die we dit jaar gaan opvoeren. Kom gewoon kijken! We verheugen ons er nu al op om voor je te mogen spelen.